Synden straffar sig själv!

Igår var jag politiker hela dagen. Det var distriktsstämma i Uppsala och jag var ett av nitton ombud från Enköping. Precis innan vi började blev jag tillfrågad om jag ville justera protokollet. Eftersom jag varit en lat tant och inte läst igenom alla handlingarna ordentligt, tackade jag ja. Synden straffar sig själv, vill jag bara meddela. Herregud, det är inte lätt att hänga med när ett handlingsprogram ska klubbas där en massa människor har lämnat in synpunkter. Det enda som räddade mig från total förvirring var ordföranden för stämman. Hon är min nya idol! Det var en redig tant det!! (Det är en stor komplimang- tro inget annat)

För övrigt var det en fantastisk dag. Massor av trevliga människor, lunch i solen och ett torgmöte med vår landsbygdsminister Eskil. Jag gillar honom. Jag tror man får leta efter en mer äkta människa.

Till sist måste jag ändå uttrycka min respekt för de sju som fick guldnålen. Två av de sju var från Enköping. Dels farbror Anders och så Ingegerd Andersson. Man kan inte annat än att känna sig ödmjuk inför allt engagemang dessa människor har hunnit med. Jag har ett tag kvar innan jag kan mäta mig mot dem. >

20140406-111059.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s