100 % socialdemokrat

Ibland kan jag inte låta bli att hänfalla åt det ironiska hållet, så följande inlägg ska inte tas allt för seriöst eller elakt. Det är helt enkelt ett utslag av min något dåliga humor.

Jag får ibland höra att Centerpartiet är så otydliga, att vi inte verkar veta vad vi vill. Så jag beslöt mig för att göra ett litet vetenskapligt test. Jag gick in på valkompassen på SVT och svarade ”jag vet inte eller har ingen åsikt” på alla frågorna.
Resultatet visar att mina tankar stämmer till 100% överens med….
…. Socialdemokraterna, vänsterpartiet, miljöpartiet eller feministiskt initiativ.
IMG_2716.PNG
Det parti som jag överensstämde minst med var Centerpartiet, bara 7%. Det var väl det jag misstänkte, Centerpartiet vet mycket klart och tydligt vad vi vill.

Jag beslutade mig för att fortsätta min vetenskapliga undersökning med att svara ”mycket bra förslag” på alla frågor.
Jag blev jag vänsterpartist, fast bara till 64%. Inte så konstigt kanske att man i det läget håller med ett parti som verkar vilja ge allt till alla hela tiden, utom RUT då, det vill de ju inte ge till någon. Det var väl det och lättnader för småföretag som gjorde att det bara blev 64%.
Svarar man ”mycket dåligt förslag” på alla blir man moderat, kristdemokrat eller centerpartist, fast bara till 51%.
Hade nystar Enköping funnits med som ett alternativ är jag övertygad om att jag fått 100%. De verkar nämligen vara emot allt. Jag gjorde som de uppmanar oss till. Jag läste deras bilaga. Efter varje fråga kunde man svara ”Ja” eller Nej” De svarade nej VARJE gång,utom på slutet där vi styrande in hade svarat alls, då svarade Nystart Enköping ja. Har de något emot utveckling? Eller är det hel grejen med framtiden som är läskig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s