En masterplan från hovmästaren!

Undrens tid är ännu ej förbi! Idag serverade, om inte hovmästaren så i alla fall servitrisen, en masterplan.

I kväll hade vi gruppmöte samtidigt som majoriteten hade dialogmöte om centrum. Eftersom frågorna intresserar mig mycket kunde jag inte låta bli att dröja mig kvar lite. Det var grupparbeten som pågick och en hel del missade jag, men jag hörde åsikterna kring just centrum. Bland annat var det flera som ville ha tillbaka isbanan på torget på vintern. Något jag sagt länge. Men det bästa av allt kom allra, allra sist. När tjänstemännen (i detta fall kvinnor) skulle sammanfatta och talar om att de åsikter och tankar som kommit in skall de ta med sig i det vidare arbetet med fördjupad översiktsplan samt DEN MASTERPLAN SOM SKALL TAS FRAM FÖR CENTRUM!!!!!!!
Den känslan var obeskrivlig. Det var inte så länge sedan som Helena Proos stod i talarstolen och försökte övertyga mig om att fördjupad översiktsplan och masterplan var samma sak. Och nu står tjänstemännen där och säger att det är två planer som skall göras, inte en och samma.

Jag vill bara tala om en sak redan nu. Om den blir bra tänker jag och Centerpartiet ta åt oss äran och blir den dålig beror det på att de styrande inte fattade poängen.

Nej skämt åsido så är det ju för sådana där små ögonblick som jag blev politiker. När det vi stått i talarstolen och tjatat om får genomslag och blir verklighet, när man verkligen har påverkat och förhoppningsvis bidragit till att göra Enköping lite bättre för oss alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s