Centerpartiet är inget annat än summan av sina medlemmar

Har ni någonsin drabbats av att ni är mitt uppe i något som är oerhört intensivt, så där att man knappt hinner tänka, än mindre reflektera över något? Och så mitt i alltihop stannar man upp och funderar ”Vad i all världens namn håller jag på med? men så skakar man på huvudet och slänger sig tillbaka till vad det nu är man håller på med? Precis så känner jag mig nu!

blogg juli

Hela våren har haft ett relativt högt tempo. Förutom de 45 timmar i veckan man gör som lärare så har det på allvar börjat kännas att det är valår. Förutom att antalet möten och aktiviteter ökar drastiskt får man också se nya sidor av sina kamrater, ibland till det bättre. De senaste veckorna har jag tack och lov haft sommarlov men då har jag å andra sidan hunnit med två födelsedagar, en midsommarafton men gäster, en tonårsfest i magasinet och så en konfirmation. Mitt i det här damp korrekturen för vår valbilaga ner i min mejlkorg och det var då allt stannade och jag tänkte ”Vad har jag gett mig in på?” I den här bilagan fanns jag, inte bara som en liten bild på plats fem eller sju, inte som en liten prick i en bild på hela laget, utan på förstasidan OCH på sidan två. Jag har ju sett valtidningar förr, men då har den platsen upptagits av någon annan, den som vi andra slöt upp bakom och stöttade, den som tog smällarna i debatten och som förväntades ha svaren. Det var när jag insåg att det i år är jag som är den där personen på första platsen som tanken dök upp. Vad har jag gett mig in på?
Sekunden senare fylldes jag av en känsla av tacksamhet, ödmjukhet och lite stolthet. Medlemmarna i Centerpartiet har valt mig att vara den där frontfiguren den här gången. De sätter sin tillit till mig, att jag ska kunna bära Centerpartiets värderingar och ta debatterna, att jag har modet och viljan och visionerna att förändra.  Om jag ska erkänna så är det lite svindlande, nästan läskigt, men mest av allt är jag tacksam för förtroendet och lite stolt. Ja jag är stolt över att få stå först på listan med så mycket kompetens. När jag tänker på hur mycket kompetens som finns laget känner jag mig helt trygg, det jag inte kan kommer någon annan att kunna. För även om jag är nummer ett den här gången kommer jag inte långt utan partiet i ryggen och partiet är inget annat än summan av sina medlemmar. Tillsammans kommer vi att föra Enköping FRAMÅT!

För er som vill lära känna mina eminenta och kompetenta partikamrater kan jag varmt rekommendera Centerpartiet i Enköpings hemsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s